Gemius

Gemius kursus – Kursus i Gemius Audience

Har du tilmeldt dig FDIM og fået adgang til Gemius data? Der er rigtig meget potentiale i data, men det kan være utrolig uoverskueligt. Vi tilbyder derfor kurser i Gemius, både Gemius Audience og Gemius Explorer.

Kursus i Gemius Audience

Med et kursus i Gemius Audience lærer du meget mere om dine brugere. Audience kan nemlig vise dig hvem dine brugere er, hvad køn, alder og hvad interesser de har. Du lærer først og fremmest at forstå tallene og hvad der gemmer sig bag.

Efter en generelt introduktion skal vi arbejde med DINE data, så du allerede undervejs analyserer dine brugere. Du får fx mulighed for at lære hvordan du ser hvor mange brugere du har i alderen 30-39 år, som er kvinder. Og ikke nok med det- du lærer også at undersøge om denne målgruppe har en adfærd der skiller sig ud fra andre målgrupper eller gennemsnittet. Når du har været på kursus i Gemius, så ved du om mændene ser flere sider end kvinderne.

Er dit site annonce-finansieret? Så skal vi også arbejde med hvordan du kan bruge Gemius værktøjet til at lave salgsargumenter overfor dine kunder. Du kan lave målgrupper, og sammenligne med konkurrenterne. Lær hvad affinitet betyder, og hvordan du bruger det aktivt overfor dine annoncører. På den måde kommer du et skridt foran konkurrenterne.

Gemius Explorer kursus

Forvirret over dine trafik-data? Lær hvordan du skal få værdi ud af Gemius Explorer. Med undervisning i Explorer lærer du at forstå begreberne og hvordan du skal analysere dine data i systemet.

Vi skræddersyer kurset efter dine behov, og tager udgangspunkt i dine egne data. På den måde får du størst muligt udbytte, og

Vi har kurser, der passer til præcis dine behov. Du kan frit vælge mellem et af følgende emner, eller kontakte os, og så skræddersyer vi indholdet i dit kursus, så dit udbytte bliver størst muligt. Udover selve brugen lærer du også den analytiske del, så du kommer hjem med konkrete værktøjer til at optimere din hjemmeside med.

Kontakt Webanalyse Kurser allerede i dag og hør mere om mulighederne.

Kontakt Webanalyse-Kurser for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.