Google Analytics Kursus

Google Analytics

Google Analytics kursus med udbytte?

Vi har kurser, der passer til præcis dine behov. Rigtig mange implementerer Google Analytics men forstår ikke hvordan data skal tolkes og hvordan man tager handling. Kom videre med undervisning i Google Analytics, og lær at prioritere din tid, og kigge i de rigtige Google Analytics rapporter.

Efter kurset vil du være i stand til

  • Analysere dig frem til hvilke sider og dele af sitet du vil få størst udbytte af at optimere
  • Analysere effekten af trafikkilder, herunder dine betalte annoncer
  • Opsætte avancerede og skræddersyede rapporter, som giver dig overblik og sparer tid i hverdagen
  • Få generel forståelse for webanalyse og hvordan du arbejder med det

Du kan frit vælge mellem et af følgende emner, eller kontakte os, og så skræddersyer vi indholdet i dit kursus, så dit udbytte bliver størst muligt.

  • Google Analytics implementerings kursus
  • Google Analytics begynder kursus
  • Google Analytics avanceret kursus
  • Få skræddersyet et kursus til dig eller flere i virksomheden

Implementeringskurset er for dig, som gerne vil lære at placere Google Analytics koden korrekt på siden, sætte mål op, frafiltrere din egen trafik og implementere ebusiness sporingskoden. Desuden lærer du tricks og lidt hacks i koden, så du kan lave en bedre og mere avanceret implementering.

Google Analytics begynder kursus er for dig, der ikke har brugt lang tid i Google Analytics. Du lærer hvad en bounce rate er samt hvad forskellen er på besøg og unikke besøgende. Udover en generel indføring lærer du også nogle konkrete og værdifulde analyser, som du kan få fordel af med det samme.

Kender du de generelle termer inden for webanalyse og gerne vil lære Google Analytics mere i dybden? Så er det avancerede kursus lige noget for dig. Du lærer nogle tricks til hvordan du gør din dagligdag lettere, hvordan du kan benytte kostumiserede rapporter og hvordan du kan segmentere dine brugere. Udover selve brugen lærer du også den analytiske del, så du kommer hjem med konkrete værktøjer til at optimere din hjemmeside med. Der udbydes et avanceret kursus d. 22. september 2010 – læs mere på Pentia.dk

Underviser i Google Analytics

Din underviser er Webanalytiker Jacob Kildebogaard. Jacob står bag danmarks webanalyse site webanalytiker.dk, har skrevet den danske Google Analytics bog: Analyticsbogen og blogger om webanalyse og Google Analytics på Computerworld.dk, webanalytiker.dk, kommunikationsforum.dk, SEO-blogs samt ekspert på flere andre sites. Jacob er til daglig partner og chef for Analytics og AdWords hos Webjuice.dk.
Jacob har undervist store som små virksomheder, større hold og skræddersyede dage for enkelt virksomheder. Med Jacob som underviser er du sikker på et få åbnet øjnene for nye måder at arbejde med Google Analytics. Hvis du ønsker mere information om undervisningen, sted, pris og tid, så kontakt Webanalyse Kurser allerede i dag.

Kontakt Webanalyse-Kurser for at høre mere.