Avanceret Google Analytics kursus i København


Google Analytics Avanceret

Så udbyder webanalyse eksperten Jacob Kildebogaard igen et kursus.
Google Analytics Kursus for let øvede og øvede
D. 22. september 2010 kan du komme et spadestik dybere med et heldagskursus. Vi hører ofte at folk nu er begyndt at bruge Google Analytics, åbner og kigger på data, men føler at de mangler at komme et niveau højere op. Det er svært at omsætte tallene til anbefalinger til ændringer, og hvordan laves der segmenter og filtre?
Pentia Analytics vil gerne imødekomme alle de spørgsmål og har derfor oprettet et kursus til alle jer, der gerne vil et skridt længere frem indenfor Webanalyse.
Mindre hold for større udbytte For at give deltagerne størst muligt udbytte har vi valgt at lave holdet forholdsvis lille. Vi forventer omkring 6-8 til kurset, så der er god mulighed for at stille spørgsmål, og komme ind på specifikke cases og udfordringer blandt deltagerne. Undervisningen bliver på den måde personlig og direkte brugbar.
Kurset afholdes onsdag helt i tråd med tanken om “Web Analytics Wednesday”, og giver på den måde mulighed for at analysere allerede dagen efter kurset. Overvej derfor at sætte nogle timer af torsdag og fredag, så du med det samme kan bruge de tips og tricks du lærer på kurset.
Google Analytics optimering
Fokus på kurset bliver at skabe værdi. Du lærer hvilke rapporter der kan give dig værdi og hvordan du skal fortolke data. Du kan læse mere om kurset på Pentia.dk, hvor du også kan se de praktiske detaljer. Prisen er 3900 kr. ex moms. og kurset afholdes i København. Tilmeld dig allerede i dag, da de få pladser kan gøre at der bliver udsolgt hurtigt.