Ny webanalyse kursus blog

Webanalyse-Kurser.dk ser dagens lys

I dag så hjemmesiden webanalyse-kurser.dk dagens lys for første gang. Med en sådan side hører selvfølgelig også en blog.

Du vil fremover kunne læse spændende blogs om webanalyse og adwords set fra et kursus perspektiv. Hvad er det der gør kurserne interessante og du får udbytte med hjem? Og hvad skal du være opmærksom på, så du ikke havner i et kedeligt og uinteressant kursus?

Det vil ikke blot omhandle kurserne her på bloggen, du vil fremover også få indsigt i undervisningen. Det gælder både Google Analytics, SiteCatalyst, Google Adwords og alle de andre interessante emner inden for webanalyse.

Webanalyse-kurser.dk byder derfor velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *