Google Analytics kursus – Lær Google Analytics af ekspert

Kursus i Google Analytics

ADVARSEL: Du bliver afhængig af Google Analytics efter kurset 😉

Et kursus I Google Analytics vil give dig stor indsigt og kickstarte din brug af Google Analytics. Tag derfor et heldagskursus i Google Analytics, med en ekspert på området som underviser.

Kursets indhold

Vi starter med at kigge på systemet, navigationen og de mange muligheder for at få præsenteret data.

Derefter står den på analyse i Google Analytics.

  • Hvilke rapporter er de mest værdifulde?
  • Hvor skal du kigge for ikke at spilde tiden?
  • Hvordan skal data forstås, og hvordan forvandler du tal til optimering?

Lær desuden om de nye muligheder i Google Analytics som annotations i graferne.

Underviser i Google Analytics

Underviseren er ingen mindre end Jacob Kildebogaard. Jacob har blogget om webanalyse og Google Analytics på sit webanalyse site www.webanalytiker.dk i mere end et år, blogger på computerworld.dk, og er forfatter på Google Analytics bogen.

Kurset er til en introduktionspris på 3900 kr., så tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en af de få pladser. Tilmeld dig her, eller hos udbyderen af Google Analytics kurset, Pentia.dk.

9 thoughts on “Google Analytics kursus – Lær Google Analytics af ekspert

  1. åååå vad jag älskar detta bord!!Har tittat på det så många gånger.Vill verkligen ha ett till min nya myshörna framför kaminen.Hadde passat perfekt ihop med vår svarta rolntngsiol.Hätstingar Josefine.

  2. Allein die Tatsache dass es die super Techniken gibt und das in allen Räumen und dergleichen ist für viele eine berufliche Rettung. Wenn ich von mir ausgehe kann ich nur sagen ohne meinen Rechner würde ich arbeitslos dahin siechen. Die Medien haben mir nicht nur einen Job gezeigt, sondern auch die Möglichkeit gegeben von zu Hause aus zu arbeit.

  3. Sleep Apnea is a disease we should not take for granted because it can really affect our everyday life plus the fact that it can also lead into a vary fatal illness.

  4. J’habite en Australie. Ici, taux de chomage 2/3%, budget de l’Etat excedentaire, baisse de l’IR continue depuis 3 ans, croissance economique de 6% l’an , inflation 2/3%, pas d’ISF, pas de droits de succession, des deductions pour la constitution de retraites elevees, pas de prelevement pour la SS ni pour le chomage, couverture sociale correcte et indemnite de chomage limitee a 1 an et supprimee si refus de 2 offres d’emploi. Le taux marginal de l’IR a 45% a partir de 100.000 euros de revenus. Bref, le contraire de la France, mais ce pays est liberal et a ainsi une economie qui fonctionne normalement. Chercher l’errreur !

  5. that`s righthanging with a cult is just the same as life everywhere.just go for what you want ,love,power,chakra-cred,karmic kudos,cash,enlightenment,whatever, humour the jerks when you have to,,avoid the real assholes anddont worry be happy…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *